Matkailuneuvonta ja välitysmyynti
Naantalin Matkailu Oy, Kaivotori 2, FIN-21100 Naantali 02-435 9800
info@naantalinmatkailu.fiwww.naantalinmatkailu.fiwww.facebook.com/naantalinmatkailuKartta
Avoinna: Ympäri vuoden ma-pe klo 9-16.30, lisäksi kesä-elokuu ma-pe klo 9-18 ja la-su klo 10-16


Naantali

Aurinkokaupunki meren rannalla


Kesällä Naantali lupaa häikäiseviä merimaisemia ja unohtumattomia lomahetkiä. Kulttuuria ja tapahtumia sekä vaihtuvia teemallisia opaskierroksia on tarjolla päivittäin.

Naantalin Venemessut toukokuun lopussa tarjoaa merellistä kulttuuria, Naantalin Musiikkijuhlat aloittaa festivaalikesän ja Muumit heräävät talviuniltaan kesäkuun alussa.  Kesän kohokohta on Unikeonpäivät heinäkuun lopussa, jolloin koettavaa riittää useammalle päivälle. Emma Teatteri tarjoaa kepeää kesäteatteria aikuiseen makuun. Suositulla iltaristeilyllä ja Höyrylaiva Ukkopekan risteilyllä Naantalista Turkuun näkee ja kokee Naantalin ja saariston uudella tavalla.

Ylelliset Naantalin Kylpylä ja Kultaranta Resort sekä lukuisat vanhan kaupungin idylliset kahvilat ja ravintolat viimeistelevät Naantalin persoonallisen tunnelman.

Erityisesti lapset nauttivat Naantalissa monipuolisesta ohjelmasta. Kummituskierrokset vanhassa kaupungissa ja Lasten oma kierros Kultarannan puutarhassa tarjoavat faktaa ja vähän fiktiotakin Muumimaailman ja Väskin seikkailusaaren oheen.

Naantalin kaunis vierassatama palvelee toukokuun lopusta elokuun loppuun ja upealla Kuparivuorella sijaitseva Naantali Camping toukokuun alusta elokuun loppuun.  

Konsertti- ja teatteriliput, opastukset ja räätälöidyt paketit ryhmille saa kätevästi Naantalin Matkailusta.

Naantalissa olet jo saaristossa, se on lähellä, helposti saavutettavissa ja sinne pääsee vanhasta kaupungista hetkessä, myös ilman omaa venettä. Naantali on osa Saariston Rengastietä, joka on kesäisin matkailijoiden suosikki. Rengastien varrella voit ihailla ainutlaatuisia näköaloja ja nauttia luonnon rauhasta. Rymättylässä sijaitseva Karhuvuori  tarjoaa huikaisevat näköalat Airistolle. Rymättylän Hangasta, joka on osa Pientä Rengastietä, on tunnin yhteysalusmatka vilkkaaseen Nauvon satamaan, josta matka jatkuu Paraisten ja Turun kautta takaisin Naantaliin. Livonsaarella sijaitsevalta Samppavuorelta löytyy näkötornin lisäksi luonnon muovaama kalliokirkko, hiidenkirnu ja tanssikallio. Lisäksi Palvan saarelta löytyy viehättävä Velkuan puukirkko. Velkuan Teersalon rannasta pääsee yhteysaluksella Taivassalon Hakkenpäähän, josta matka jatkuu kätevästi kohti Kustavia ja Suurta Rengastietä.
 

Nähtävyyksiä:

  • Kultaranta: Opastetut yleisökierrokset presidentin kesäasunnon puutarhassa kesäisin ti-su. Kierros kestää noin tunnin. Mahdollisuus bussikuljetukseen vanhasta kaupungista.
  • Luostarikirkko: 1400-luvulta  oleva Luostarikirkko palvelee kesäisin tiekirkkona.
  • Vanha kaupunki: Opastetut kävelykierrokset vanhassa kaupungissa kesäisin. Kysy teemallisia opastuksia mm. lapsille.
  • Naantalin Museo: Avoinna kesäisin ti-su.
  • Muumimaailma: Avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun.
  • Naantali Camping: Mökkejä ja vaunupaikkoja luonnonkauniilla alueella, avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun, 02 435 0855.Tarkista kohteiden aukioloajat Naantalin Matkailusta!