Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
PL 55, Virastotie 4, FIN-43500 Karstula
050 381 5917, fax 014-461 012
www.karstulanseutu.fiwww.karstula.fikirjaamo@karstula.fiKartta


Karstula

 

VIERAILUKOHTEITA:

Wanhat Wehkeet automuseossa on 100 entisöityä kulkupeliä, entisajan koululuokka sekä laaja valikoima esineitä menneiltä vuosilta. Ulkoareenalla elämyksiä matkailijalle tarjoavat kesäteatterinäytökset. Juhlasali ja 30 hengen saunatilat toimivat ainutlaatuisten tilaisuuksien järjestämispaikkana. Tiloissa myös kuusiratainen keilahalli Täyskaato! Wanhan ajan kahvila. A-oikeudet. Á la carte- ja noutopöytäruokailut tilauksesta. Huonemajoitusta. Avoinna kesäaikaan joka päivä. Muina aikoina sop. mukaan.
Yhteystiedot: Jari Lasonen 0400-542 029, www.wanhatwehkeet.fi


Savotta Outlet-tehtaanmyymälä myy Finn-Savotan retkeilytuotteita. Myymälästä löydät monipuolisen valikoiman niin repuista, ulkoilu- ja retkeilyvaatteista, retkeilytarvikkeista ym. liikkumiseen ja ulkoiluun liittyvistä tuotteista. Myös metsästys- ja kalastustuotteita, kuten panosvöitä, asekoteloita ja -hihnoja sekä puukkoja. Myös panosmyynti. Tervetuloa ostoksille! Savotta Outlet sijaitsee Karstulan Humpilla, valtatie 13 varrella.
Yhteystiedot: Savotta Outlet, Saarijärventie 157 a, 040-685 1172, store@savotta.fiwww.savottastore.fi


Ahosen Taimisto on viherpeukalon paratiisi. Vuodesta 1951 lähtien taimisto on kasvattanut Keski-Suomessa ja Lapissa viihtyviä monivuotisia koriste- ja hyötykasveja. Valikoimassa pensaat, perennat, köynnökset ja hyötykasvit. Peltoalaa 36  ha. Linja-autoryhmille mahdollisuuksien mukaan kiertoajelua alueella. Kiertoajeluista sovittava etukäteen.
Yhteystiedot: Ahosen Taimisto   014 465 131, www.ahosentaimisto.fi

Kirkkovuoren näkötorni ja luontomatkailualue. Yli 20 metrisestä näkötornista on hulppeat näkymät Pääjärven yli Karstulan keskustaan. Alueella on myös erämaalaavu ja -kirkko, puuliiteri sekä WC. Erinomainen tauko- ja retkeilypaikka aivan keskustan tuntumassa. Kirkkovuoren näkötorni on avoinna yleisölle ja sinne on vapaa pääsy.

TAPAHTUMIA:

  • Moottorikelkkailun SM-Enduro
  • Kansainvälinen ampumaviikko
  • Kansainvälinen musiikkiviikko ja Puu Soi –konsertit
  • Satusivellin lastenkulttuuritapahtuma
  • Kotiseutujuhla
  • Jokamiesluokan ajot
  • Joulumessut
  • Kesäteatteriesityksiä


Lisätietoa www.karstula.fi
 

Katso Karstulan majoitus- ja ruokapaikat osoitteesta www.karstulanseutu.fi