K-Citymarket Helsinki Ruoholahti, Itämerenkatu 21-23, 00180 HELSINKI
010 538 2800. Puhelun hinta 01053-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min (sis. alv. 24%)
Palvelemme: ma-pe 9-21, la 8-18 
ja su 12-18 • www.k-citymarket.fi/Kaupat/Helsinki-RuoholahtiKartta

K-Citymarket Ruoholahti


Teollinen:
Teollisten elintarvikkeiden laajasta valikoimasta löydät tuotteet kaikkiin tarpeisiin. Myös laajan valikoiman gluteenittomia tuotteita. Mikäli kaipaat valikoimaamme jotain, nykäise meitä hihasta, toteutamme toiveesi parhaamme mukaan.

Juomat
:
Juomaosastoltamme löydät virvoitusjuomat sekä suurpanimoiden suosikkioluet, pienpanimoiden harvinaisuudet sekä laajan valikoiman ulkomaisia erikoisoluita.


Kala:
Laaja kalavalikoimamme tarjoaa päivittäin runsaasti vaihtoehtoja tuoreista kaloista aina eksoottisiin äyriäisiin. Palvelutiskiltämme merenherkut aina taatusti tuoreena ja toiveittenne mukaan fileenä, kokonaisena tai puolivalmisteina. Tarjolla on kalamestariemme itse tekemiä herkkuja graavileikkeleistä oman savutusuunin uunituoreeseen savukalaan.


 


Liha:
Lihaosastoltamme löydät parhaat ruokaratkaisut niin arkeen kuin juhlaan. Tarjolla on valtava valikoima parhaiden tavarantoimittajien tuotteita sekä palvelussa, että itsepalvelussa. Ammattitaitoiset lihamestarimme leikkaavat ja käsittelevät lihat toiveidenne mukaan. Tilauksesta palvelutiskiltämme myös erikoisuudet muutaman päivän toimitusajalla.


Kotikeittiö & palvelutiski:
Palvelutiskimme kotikeittiöstä saat valmiit ateriat, salaatit sekä kuumat grilliherkut - nopeasti ja helposti. Valikoimissamme myös paikan päällä itse tehdyt täytetyt patongit sekä herkulliset irtoleivokset ja -konvehdit.


Hedelmä- & vihannes:
HeVi -osastomme tarjoaa raikkaan ja monipuolisen hedelmä- ja vihannesvalikoiman lisäksi sesongin mukaisia lähituottajien tuotteita "pellolta pöytään" ja taatusti tuoreena. Kylmätiskistämme löydät myös kattavan valikoiman luomutuotteita tai vaikka valmiit salaattisekoitukset, eksoottisempiakaan vaihtoehtoja unohtamatta!

Leipä & leipomo
:
Meillä toimii aito Fazerin jauholeipomo, jossa leipä leivotaan jauhoista asti itse. Tuoretta leipää on tarjolla joka päivä - myös sunnuntaisin. Leipäosastoltamme löydät lisäksi kattavan valikoiman niin muiden paikallisten pienleipomoiden kuin suurtenkin leipomoiden parhaita tuotteita.

Eines- ja lihajalosteet
:
Leikkeleiden palvelutiskistämme yli 200 tuotteen valikoima suomalaisia leikkeleitä ja makkaroita. Itsepalvelun laajasta valikoimasta valitset tarpeisiisi sopivat leikkeleet, makkarat ja valmisruoat.

Maito
:
Laajasta maitotuotevalikoimastamme löydät varmasti kaiken tarvitsemasi, myös laktoosittomat tai vähälaktoosiset tuotteet sekä maidottomat riisi-, kaura tai soijatuotteet. Juusto: Juusto-osastoltamme perusjuustojen lisäksi laaja valikoima erikoisjuustoja - yhteensä yli 800 juuston valikoima, sekä kotimaisilta, että ulkomaisilta juustontuottajilta. Meiltä löydät sekä herkuttelujuustot, että juustot ruoanvalmistukseen.

Palvelulinjasto
:
Ylpeydenaiheenamme on myös remontin myötä pituutensa tuplannut palvelutiskimme, josta löydät runsaan ja monipuolisen kala- ja lihavalikoiman ja jossa henkilökuntamme neuvoo mielellään parhaat ruokavinkit ja -reseptit! Täällä voit aistia kauppahallin tunnelmaa!