Salon Matkailijaneuvonta, 050 38 111 83
info@visitsalo.fiwww.visitsalo.fi
Palvelu- ja esitejakelupiste Kartta: Original Sokos Hotel Rikala, Asemakatu 15, 24100 Salo.
Avoinna päivittäin 9.00-20.00
Matkailupalvelu– ja  ryhmävaraustiedustelut, ajo-ohjeet ja muut matkaan liittyvät yksityiskohdat


Salo

Anna Salon yllättää

Tiesitkö, että Salo on urheiluhullun ja liikunnan harrastajan taivas, luontomatkailijan unelmien täyttymys ja kalannarraajan huippuapaja. Teijolle, nykyisen retkeilyalueen maisemiin tuleva kansallispuisto vie luontomatkailun uusiin ulottuvuuksiin. Salosta löytyy kolme kansainväliset mitat täyttävää golfkenttää Suomen pisimmillä pelikausilla. Halikonlahti on Varsinais-Suomen parhaita bongauspaikkoja, jossa voi nähdä kymmeniä eri lintulajeja  muuttomatkalla ja pesimässä. Salosta löytyy marjastusmaastoja, mäntymetsiä ja puiden alta sieniä, uljaita tammilehtoja ja vehmaita rantaniittyjä.

Tiesitkö, että Meri-Teijo tarjoaa elämyksellistä vapaa-aikaa ympäri vuoden. Merellinen luonto luo huikeat puitteet aktiivilomalle ja idylliset ruukkikylät vievät kiehtovalle matkalle vuosisatain taakse. Kulttuurinälkään auttavat taidemuseo sekä teatterit ja silmänruokaa tarjoaa ainutlaatuinen kulttuurimaisema, josta huomaa, että Salo on edelleen myös maaseutupitäjä. 
Tervetuloa tekemään kaikkea kivaa ja liikuttavaa: melomaan, golfaamaan, skeittaamaan, keilamaan, hiihtämään, laskettelemaan, ratsastamaan…

Tiesitkö
, että Salossa on aina lähdetty ennakkoluulottomasti kokeilemaan kaikkea uutta. Teollisen toiminnan juuret ovat vauraiden kartanoiden ruukeissa ja radioamatöörien löytöretkissä langattoman viestinnän moniin ulottuvuuksiin. Salo on tunnettu matkapuhelimista, mutta tulevaisuudessa se voi olla sitä myös ledeistä, aurinkokennoista, roboteista ja paikkatiedon sovelluksista. Tuloksia syntyy kun yhdistetään sopivassa suhteessa vanhaa ja uutta aivan kuten Astrum-keskuksessa on tehty.

Tiesitkö
, että Salossa on hyvä asua. Asumiskustannukset ovat edulliset, sijainti loistava ja kaupungin vilinästä on mahdollisuus hetkessä siirtyä luonnon helmaan. Palvelu pelaa ja täältä löydät niin tutut kauppaketjut kuin erikoisliikkeiden uniikit tuotteetkin. Juuri näistä syistä täällä viihtyy myös niin moni kesäasukas.

Tiesitkö
, että salolainen on leppoisimmillaan istuessaan torikahvilassa maailman menoa miettimässä. Istu seuraamme, niin kerromme Sinulle lisää maankuluista iltatoreistamme, lentopallomenestyksestä, kaupunkimme pelle pelottomista, maksuttomasta pysäköinnistä sekä monista muista kaupunkimme suurista ja pienistä ihmeistä.
Tervetuloa Saloon.fi